Temmuz 31, 2013

Zaden Şerbet Seti 4'lü



Zaden Şerbet Seti 4'lü

Demirhindi - Gül - Gelincik - Kızılcık



www.nevigurme.com da % 16 indirimli !

500 yıllık geleneği bugüne taşıyan Zaden'in Osmanlı Bahçeleriden Gelen demirhindi, gelincik, gül ve kızılcık şerbetlerini siz de deneyin!



Baharın Görkemi Kızılcık Şerbeti: Sonbaharın habercisi kızılcık şerbeti, Osmanlı Sarayında en seçkin konuklara işlemeli bardaklarda sunulurmuş. Vücut direncini artıran, berrak görmeyi sağlayan, uykuyu düzenleyen, yara ve yanıklara iyi gelen kızılcık şerbetine ağzının tadını bilen tüm efendiler aşık olurmuş.

Sultanın Zerafeti Demirhindi Şerbeti: Yaklaşık 500 yıldır sofraları şenlendiren demirhindi şerbeti, baharatların zenginleştirdiği lezzetiyle serinletir. Mideye, soğuk algınlığına, romatizmaya, kas ağrılarına, iştahsızlığa, yorgunluğa, kısaca her derde deva demirhindi şerbeti Kanuni’den bu yana efsanedir.

Doğanın Renkli Serinliği Gelincik Şerbeti: Baharın kırmızı rengi gelincik şerbeti, ferahlamak isteyenleri rahatlatır, rengiyle lezzetiyle huzur verir. Öksürüğe, nezleye iyi gelen gelincik şerbeti; boğazı yumuşatır, uykusuzluğu giderir. Geçmiş zamanları özleyenlere ise neşe getirir.

Efendinin Gözdesi Gül Şerbeti: Başlangıcın simgesi gonca gül şerbet, mutlu başlangıçlara anlam katar. Mis kokulu gülün efsane tadı şerbet olup bardaklara dolar, sıcaklayanlara ferahlık verir, hastaların ateşini düşürür, cildi güzelleştirir. O tat ki mis kokudan da güzeldir, bir kez tattın mı en mutlusu sensindir...

www.nevigurme.com

Filled Under:

0 yorum: