Peyniri Saklama İle İlgili .....
Derin dondurucuda muhafaza edilmemelidir.
Beyaz peynir; ambalajı açıldıktan sonra kendi suyu içinde saklanmalıdır.
Böylece uzun zaman besin değerleri ve lezzetini kaybetmeksizin saklanabilir.
Peynirin olgunlaşma süreci de devam eder.
Beyaz peynir dışındaki peynirler yıkanmaz, su ile temas peynirin lezzet ve aromasının kaybolmasına yol açar.
Beyaz peynirleri keserken, bıçağı ıslatmak peynirin düzgün kesilmesine yardımcı olur.
Beyaz peynir dışındaki peynirler yıkanmaz, su ile temas peynirin lezzet ve aromasının kaybolmasına yol açar.
Beyaz peynirleri keserken, bıçağı ıslatmak peynirin düzgün kesilmesine yardımcı olur.
nevigurme.com
0 yorum:
Yorum Gönder